Server med Edamame bønner til eller godt brød.
til 4 personer.
- 6 stk friske lakse bøffer , eller et stort stykke laks, det anbefales at laksen har været frosset ned, inden anvendelse. Så skal skin og det mørke skæres væk. så det er rent lyserød kød.
- 4 spsk stærk miso dip, se opskrift på bloggen
- 4 spsk revet ingefær
- 8 spsk meget fint hakket rødløg
- 8 spsk meget fint hakket purløg
Så skal der hakkes......laksen skal hakkes meget fint. og formes som 4 stk lakse bøffer
Riv ingefæren og hak løg og purløg.
Så skal der først en spsk stærk miso dip på, så en spsk ingefær på hver bøf, så 2 spsk hakket løg på og tilsidst fordel purløget. det smager fløjes blødt med bid og lidt stærkt. ymmm.
Har lavet det, smagte virkeligt lækkert
SvarSletTak for god opskrift.