Jeg bager tit i sidste øjeblik, det bedste er varmt sprødt brød lige fra ovnen. Dette brød kan både bages i sidste øjeblik eller laves aften før, det er næsten samme opskrift som det store gode madbrød. Nemt og godt
50 g gær ( hvis det er lang tid før det skal bages så brug kun 10 g gær) og lad det hæve i køleskab, til det skal bages. 2 spsk salt 6 dl vand 500 g durum mel 400 g hvedemel Bland gær og salt i en stor skål, når gæren er smeltet tilsættes vandet, så røres melet i - rør med gaffel det er nemmest.
Stil til hævning en times tid, tænd så ovnen på 225 grader og del dejen i 2 det nemmeste er at have vand på hænderne også forme brødet i dem. Det er en rigtig klister dej. Lad hæve mens ovnen bliver varm, man kan pensle lidt med mælk og bag så midterste rille i 20 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar