Vi putter alt muligt forskelligt ovenpå...feks. olie, timian og groft salt eller rosmarin. Man kan også vælge at putte soltørret tomater ind i selve dejen, ja lige det man har lyst til.
Dej.
50 g gær
2 spsk. salt
1 spsk. sukker
7 1/2 dl vand
14 dl hvedemel
Pynt. olie, krydderi
Lad gæren smelte i salten, tilsæt sukker, vand, hvedemel og rør godt rundt med en gaffel, lad dejen stå og hvile sig i mindst 1 time med viskestykke over. Hvis du laver dejen om morgenen så skær ned til 25 g. gær og stil i køleskab til hævning, med film over.
Tænd oven på 225 grader, og hæld dejen over i en bradepande med bagepapir.
Jeg har valgt at smøre chili olie på, tørret chiliflager og groft salt
Bag i ovn i 25-30 min og så er der dejligt mad brød
Velbekommen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar