Til 6 personer
300 g broccoli ( kogt og kølet af )
600 g kikærter, udblødte natten over
1 stort bundt bredbladet persille
4 fed hvidløg
3 løg
1-2 spsk stødt koriander
2 spsk salt
saft af 2 citroner
evt lidt mel hvis du syntes dejen bliver for tynd når den er kørt med stavblender
Rigeligt olie til stegning
Tilbehør
fladbrød eller pitabrød
salat, tomater, agurk
dressing og chilisovs
Stil kikærterne i blød natten over
Bland alle tingene sammen, og kør godt igennem med stavblenderen - der skal tålmodighed til for det er noget sejt noget at komme igennem, men kør lidt og så rør lidt og kør så lidt igen. til det hele er blevet blendet sammen. Hvis du syntes den er lidt tynd på put lidt mel i. smag evt. om du syntes den skal have mere salt.
Form farsen til små kugler og steg dem i rigelig olie på panden, ved middel varme - lad dem dryppe af på køkkenrulle.
Server med fladbrød eller pitabrød og masser frisk salat, tomater, agurk og en god dressing
Ingen kommentarer:
Send en kommentar