fredag den 10. januar 2014

Nem pasta carbonade

Lækker pasta carbonade, super nem lige at bikse sammen i en travl hverdag. Også smager det bare af Italien, især hvis man lige ofre lidt ekstra på en god pasta.


ca. 4 personer
1 pk. bacon i tern
1/2 dl piskefløde
1/2 dl mælk
4 stykker toast smelteost ( dem i plastik pakker, husk pak alt plastik af )
salt, peber og chili hvis man lyster
Frisk revet parmesan
500 g. god pasta

Kog pasta efter anvisning
Imens steges baconen sprød på panden, skru ned for varmen, tilsæt fløde, mælk og  smelteosten rør det godt rundt, osten skal smelte helt, så det bliver en tyk sovs. Smag til med salt og peber
Tilsæt hakket chili hvis det ønskes

Når pastaen er kogt al dente, så hæld vandet fra, og bland pasta og sovsen sammen, server med frisk revet parmesan, en god frisk salat og lækkert brød.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar