1 spidskål
1 dl tørre abrikoser
1 stort pink lady æble
1 del hasselnødder
lidt citron
Dressing:
1 stor tsk sennep
4 tsk sukker
1/2 dl piskefløde
1/2 dl creamefraiche
salt og peber
Vask og snit spidskålet i fine strimler, også abrikoserne skal i tynde strimler. Vask æblet og skær tynde både, vend æblerne med lidt citron saft - så de ikke bliver brune.
Hasselnødderne skal hele en tur på en varm pande - når de har fået lidt farve kan man nemlig nulre det meste af skrællen af. Hak så hasselnødderne groft og læg dem tilbage på panden for at få lidt farve og sprødhed.
Bland nu hele salaten sammen.
Dressing:
bland sennep og sukker sammen, så sukkeret næsten smelter, tilsæt fløde og creamefraiche og smag til med salt og peber.
Server dressingen til, er der en rest tilbage så tag den endelig med som madpakke
Ingen kommentarer:
Send en kommentar