søndag den 5. april 2015

Kyllingsuppe m/nudler og grønt

Denne ret er super nem i en travl hverdag, alle kan putte på lige det man vil og det er jo fedt når man har børn som kan lide forskellige ting, samtidig så kan jeg godt lide at grønsagerne forbliver sprøde.
Den minder mig om Thailand, og en lille restaurant hvor vi bare puttede i en skål og fik hældt varm suppe over. 


4 personer.

4 kyllinger bryster skåret i skiver og stegt på pande med lidt chili
1 agurk - skær den på langs, fjern kernehuset med en ske og skær i tynde skiver
1 pakke sukkerærter, skær dem på skrå i tynde skiver
1 rød peberfrugt, i tynde skiver
1 rødløg i tynde skiver
nudler, kog dem i bouillon vand.

2 x Karolines thai suppe, skal varmes godt op i en gryde.

Stil det hele på bordet og så kan der tages hvad man bedst kan lide, den varme suppe hældes over til sidst.


Ellers kan der bruges lige de grønsager som man bedst kan lide feks. forårsløg, spidskål i tyndeskiver, baby majs, tynde gulerods stænger, og det er lækkert at toppe med frisk hakket persille, mynte, eller masser af hakket peanuts.
Server brød til og evt. ekstra chili

Også hyggeligt at tage med som picnic, hæld da den varme suppe på termokande. Så er det lige til at hygge med i det fri.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar