Det er en virkelig snasket model, og den smager altså bedst når den stadig er lun.
2 1/2 dl mælk
30 g gær
lidt salt
40 sukker
400 g. mel
40 g smør stue temperatur
Lun mælken - må ikke komme over de 37 grader, gæren opløses i mælken, salt, sukker og mel blandes i og dejen æltes godt sammen, smørret skæres i små tern, og æltes ind i dejen. Dejen skal hæve tildækket i ca. 30 min, fyldet kan laves imens.
Fyld.
125 g. smør
150 g. farin
4 spsk mørk sirup
Det hele smeltes sammen i en gryde, til en ensartet masse.
Rul dejen ud så den passer i en bradepande ca 20 x 30, beklæd bradepanden med bagepapir, læg dejen i og prik en masse huller ( brug fingerne ) fordel fyldet på kagen og lad den hæve yderligere et lunt sted i 20 min.
Når dejen har hævet - prikkes ekstra huller, jo flere huller jo mere snasket bliver kagen.
Bag den ved 180 grader i 20 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar