Og den blev virkelig fin - og hvem kan ikke lide jordbær med chokolade ?
til 1 buket
6 bakker jordbær ( 5 kan gøre det, men godt at have i reserve )
2 plader mørk chokolade
1-2 plader lys chokolade
kokus
en oasis, aflang
Iceberg salat hoved
træ spyd
Start med at placer oasisen i en skål, og dæk den til med salat hele vejen rundt.
Smelt chokoladen i vandbad, lys og mørk hver for sig, vask jordbærrene med stilken på og lad dem blive helt tørre, vigtigt for ellers vil chokoladen ikke blive på, og jordbærret blive slattent.
Prik hul i jordbærret i enden hvor stilken er, men sæt så jordbærret på spyddets flade side, så selve spyddet kan stikkes i oasen, og samtidig vil jordbærret ikke falde ned på spyddet.
Start så med at dyppe jordbærret i chokoladen og dyp det godt af, sæt det i oasen - hele vejen rundt, og kør op ligesom en pyramide. Der kan skiftes mørk og lys og der kan også sættes jordbær uden chokolade, kun fantasien sætter grænser. Men det ser virkeligt festligt ud, og smager så lækkert.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar