Den er faktisk bedst dagen efter
Jeg plejer at lave en stor portion, så er der til hvis børnene har venner med hjem eller til dagen efter.
Men opskriften kan justeres.
2 pk bacon i skiver
3 svine mørbrad
2 løg
6 peberfrugter 2 i hver farve
1 bundt forrårsløg
2 ds hakket tomater
1/2 liter piskefløde
1/4 liter vand
1 stor tsk paprika
1 stor tsk carien peber
1 chili
2 fed hvidløg
2 pakker cocktail pølser
jævning
Skub baconen til side i gryden og brun de små bøffer ( de skal kun lige brunes, må ikke steges for meget for så bliver de seje )
Så skal det ned i gryden og så skal retten stå og hygge sig ved svag varme i ca 15 min. så kan gryden komme på køl husk låg på.
Når mørbrad gryden skal spises, så varmes den godt igennem og jævnes, husk smag til med salt og peber - og put så cocktail pølserne i.
Server med ris, og de hakkede røde og gule peberfrugter, forrårsløg samt noget godt brød som kan suge sovsen op.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar