Når vi en gang imellem får en kebab, så skal vi alle have chili sovs på. Tænkte det kunne være fedt bare altid at have i køleskabet. Så her er min chili sovs - den bliver hottere for hver dag
2 friske røde chili
1 dåse tomat pure
1 1/2 dl rapsolie eller chili olie ( se opskrift på chili olie under september 2013 )
Hak chili fint, tilsæt tomat pure og olie og rør godt rundt, opbevar i patentglas.
Den ser lækker ud men chilli kan jo både være skøn stærk og uspiselig stærk.
SvarSletEr det bare de små almindelige supermarkeds frisk chilli du bruger? Og tomatpureen en lille ' 2 kroners' dåse?
Den ser lækker ud men chilli kan jo både være skøn stærk og uspiselig stærk.
SvarSletEr det bare de små almindelige supermarkeds frisk chilli du bruger? Og tomatpureen en lille ' 2 kroners' dåse?
Hej Birgitte, undskyld det sene svar, men det er de almindelige supermarkeds chili som bliver brugt, og friske - og en tomatpure som du nævner. den bliver stærkere efter at have trukket et par dage.
SletGod fornøjelse