Chokoladekage.
4 æg
3 dl sukker
2 dl olie (solsikke eller rapsolie)
1 dl kaffe
2 dl mælk
4 tsk bagepulver
4 tsk vanilje sukker
4 spsk cacao
4 spsk oboy pulver
3 1/2 dl mel
50 g. hakket chokolade ell. nougat, nutella eller andet chokolade
Fyld.
125 g. smør
1 dl kaffe
4 spsk cacao
3 dl flormelis
1 dl farin
4 dl kokus
1 dl mælk
Find bradepande ca 25 x 30 frem og beklæd den med bagepapir, tænd oven på 180 grader.
Start så med dejen, pisk æg og sukker til æggesnaps, og tilsæt så alt det andet, rør det godt sammen, og hæld i bradepanden, stil næstnederst i ovnen og bag ved 180 grader i 30 min.
Lav fyldet imens, tilsæt alle ingridienserne i en gryde og lad det hele smelte sammen.
Når kagen har fået 30 min i oven så tages den ud, og oven stilles på 200 grader, imens smøres fyldet på kagen og så skal den lige have 5 min ved 200 grader.
Så er der kage - jeg sætter min på køl, syntes den sætter sig godt og bliver extra snasket.
Velbekommen og god vinterferie.
Mums læker kage
SvarSletMums en kagge
SvarSlet