Tigerrejerene har fået lov at ligge og hygge sig i olie, hakket hvidløg, chili og koriander. De bliver i sidste øjeblik svitset hurtigt på en varm pande.
Vi fik dem med bulgur salat, tyrkisk brød og wasabi dressing til.
Marinaden til ca 20 Tigerrejer
1 dl olie
2 fed hakket hvidløg
1 hel hakket chili
et lille bundt hakket koriander.
Bland det hele sammen og lad gerne tigerrejerne ligge natten over.
Når de skal bruges så svits dem på varm pande, til de blive faste og lyserøde.
Bulgur salat
1/2 agurk
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 dl hakket bredbladet persille
4 dl bulgur
Dressing.
2 spsk soja
2 fed hvidløg
2 spsk citron saft
2 spsk olie
salt og peber
Lad dressing først, hak eller pres hvidløget fint og bland det med de øvrige ting, smag til med salt og peber.
Hak agurk, peberfrugter samt persille meget fint, og lad det trække i dressingen, kan sagtens stå en dags tid, inden det blandes med bulgur.
Kog bulguren efter anvisning på pakken, og lad den dryppe af i et dørslag. Bland det sammen med grønsagerne og dressingen, pynt med lidt ekstra hakket persille.
Wasabi dressing
3 store spsk creme fraiche
1 dl hakket persille
1 spsk tørret dild
4 spsk citron saft
ca 5 cm. wasabi på tube
Blandes godt sammen og smag til med salt og peber. Mere wasabi kan tilsættes.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar