2 dåser butterbeans
2 forårs låg
1 rødløg
1 dl hakket bredbladet persille
1 dl valnødder
æble eddike
olivenolie
citronsaft
salt og peber
Hæld butterbeansene i en sigte, så vandet fra dåsen kan løbe fra - skyl dem i lidt rindende vand, og lad dem stå og væde lidt af.
Rens og skær forårsløgene i tynde skiver, hak rødløget i små tern.
Varm en pande op, knus valnødderne lidt og rist dem på den varme pande til de er gyldne, lad dem køle af.
Bland en dressing af 4 spsk olivenolie, 1 spsk eddike og 1 spsk citronsaft smag til med salt og peber og evt. mere citronsaft.
Vend så dressing med forårsløg, rødløg og den hakket persille - tilsæt butterbeans og tilsidst de ristede valnødder.
Ymm smager lækkert
Ingen kommentarer:
Send en kommentar