lørdag den 26. juli 2014

Melonsuppe m/hindbær og mynte

Nøj det er godt, især på en varm sommerdag, der skal bruges så lidt og det ligner en million, smager super friskt og lækkert. Minder mig sådan om en hyggelig madaften med tøserne :-) 


 4 personer.

1 moden melon (gerne cantaloupe fordi den har den lækreste orange farve)

1 1/2 dl vand
75 -100 g sukker alt efter hvor sød melonen er.
1 kvist frisk mynte
2 spsk citronsaft

Pynt.

250 g. hindbær 
4 spsk god vanilje is ( isen kan erstattes af cremefraiche )
8 stilke med ribs, skyllet i vand, og dyppet i sukker ( kan undlades )



Skær skrællen af melonen, og fjern kernerne, skær den i tern. kog melonkødet i 4 min sammen med vand, sukker og den friske kvist mynte.
Fisk mynten op, og blend melon og lagen med citronsaften, det skal blendes så det bliver helt som suppe.


Sæt på køl og lad suppen blive helt kold, server suppen med en skefuld god vanilje is, de friske hindbær og pynt med ribsne.

Kan laves i god tid i forvejen og kommes i fryseren, den skal tø op i køleskabet i ca 5 timer før den skal bruges.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar