mandag den 27. juli 2015

Inges Is med hindbær/mashmellows

Regn Regn Regn. Vi laver is mens vi venter på at solen kommer, men sådan er den danske sommer jo. 
Denne is kan varieres i det uendelige, hvis man tager den ud ca 10 min. før den skal nydes så er den mere cremet og lettere at lave kugler af.


En pæn potion is

5 æggeblommer
100 g sukker
1/2 l. piskefløde

300 g frosne hindbær
2 håndfulde machmellows - de små 

Pisk æggeblommer og sukker til en luftig cremet æggesnaps, Pisk fløden til flødeskum og bland det sammen med æggesnapsen.

Knus de frosne hindbær og put de 250 g. i massen, det er nemmest at lige mase dem med en gaffel så går de pænt fra hinanden.
Tilsæt mashmellows gem lidt til at pynte isen med.

Fyld et hele i en beholder som kan gå i fryseren og gerne med låg, pynt med resterne af hindbærrene og mashmellowserne.

Vupti den lækreste is 





Ingen kommentarer:

Send en kommentar