Denne suppe er lavet en sommer regnvejrs dag i sommerhus :-)
4 personer
15 modne tomater
2 løg
2 fed hvidløg
lidt smør eller olie
1-2 chilifrugter
salt og peber
en sjat piskefløde
kogt pasta
Topping.:
cremefraiche
hakket frisk brasillikum
et godt brød
Vask tomaterne og fjern stilke, lav et snit i toppen og læg dem i en skål med kogende vand ca 5 min.
Ta en stor gryde og tilføj lidt smør eller olie.
Flå skinnet af tomaterne, har de ligget nok i det kogende vand er det lige til at smuldre af, skær den i kvarte og put dem op i gryden.
skær løg og hvidløg i store tern og halver chili og læg det i gryden, svits det hele godt af i gryden ved høj varme uden det brænder på - det må gerne masses lidt sammen.
Skru ned for varmen og hæld vand over så det dækker, og lad det små simre i ca 10 - 15 min ved svag varme.
kog evt. pasta imens og gør toppingen klar i skåle.
Tag gryden fra varmen og blend blend det hele i gryden med en stavblender så det bliver til en ensartet masse, sæt tilbage på den svage varme og skru lidt op, tilføj fløde og smag til med salt og peber.
Når du syntes den er god, så put pastaen i så det får samme varme og så er det bare at servere.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar