Den smager virkeligt godt og cremen gør bare forskellen......ymmm
bund.:
3 æg
200 g. sukker
200 g. finthakket mandler
Nutella eller mørk chokolade
Creme
2 1/2 dl piskefløde
2 1/2 dl cremefraiche 38 %
flormelis og vanillesukker
Årstidens frugter og frisk mynte til pynt
Tænd oven på 175 grader
Æg og sukker piskes til en luftig æggesnaps, de finthakket mandler tilsættes, læg bagepapir i bunden af en rund bageform, smør siderne med lidt smør, så det ikke hænger i. Grunden til at jeg vælger at lægge bagepapir i bunden er at det kan være svært at få bunden af formen.
Bag bunden i 175 grader varm ovn i 30-35 min
Når bunden er færdig, og mens den stadig er varm - smørers den med Nutella, ellers riv mørk chokolade over så det smelter. Lad den stå og blive helt kold.
Lav cremen klar, pisk fløden til skum, tilsæt cremefraichen og smag til med flormelis og vanille sukker.
Skyl frugterne og lad dem blive helt tørre,
Så det nu man enten kan vælge at pakke kurven og tage de 3 dele med hver for sig, og så sætte den sammen når der skal serveres :-) Creme oven på bunden og masser af bær og mynte på toppen.
Eller server det særskilt
Ingen kommentarer:
Send en kommentar