Det smager virkelig af sommer og efter aftensmaden hvor man altid har spist for meget. Det et sødt og frisk indslag, kan laves i forvejen, ser flot ud og er nemt
Til 6 personer.
800 g. frosne eller friske jordbær
300 g. rabarber i tern frosne eller friske
3 dl. vand
4 spsk. flormelis
2 spsk. vaniljesukker
God vanilje is og frisk hakket mynte
kog jordbær, rabarber med vand flormelis og vaniljesukker i 5 min i gryde med log. lad det stå og køle af.
Blend det hele i blender og sie det bagefter - jeg er ikke god til klumper.
Når det hele er siet så hæld det på en karaffel, og stil i køleskab.
Hak mynte fint og stil i køleskab så det er klart til senere.
Når det så er tid til dessert så anret is i dyb tallerken, rør lidt i karaffelen og ved bordet hæld den kolde suppe ved og pynt med mynten. ymmmm velbekommen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar