1 stk. spidskål
3 forårsløg
1 spsk. dion sennep
2 spsk. akacie honning
1/2 dl god oliven olie
1 dl tørret tranebær
1 dl solsikkekerner
Rist solsikkekernerne på tør pande, stil til afkøling. Hak de tørre tranebær groft og stil klar i skål.
Dressing.:
Rør sennep og honning sammen, tilsæt olien i tynd stråle så det bliver ligesom klister. smag til med salt og peber.
Hæld dressingen i posen med spidskålen og forårsløget og ryst det godt sammen, læg i køleskab. bliver faktisk bedre af at ligge et par timer.
Inden servering, bland halvdelen af kerner og tranebær i salaten, og drys så resten over.
Vores Basset hund Ida, er en rigtig køkken skriver - hun skulle jo nødigt gå glip af noget. Og kan godt lide spidskål :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar