lørdag den 12. oktober 2013

Panna Cotta m/hvid chokolade & hindbær


Det smager af mere, så familien har bedt mig lave dobbelt potion denne gang, og så med hindbær. 




 Til 8 personer

1 liter piskefløde
100 g sukker
4 spsk vanilje sukker (eller 1 stang vanilje)
200 g hvid chokolade
8 blade husblas

1 pose frosne hindbær, som tær op i posen.
4 spsk flormelis
Læg husblas i blød i koldt vand, kom fløde, sukker, vanilje og knækket hvid chokolade i gryde, lad det simre ved middel varme, til chokoladen er smeltet. Tag gryden af varmen og pres vandet ud af husblasen og rør i til den er helt opløst. Fordel blandingen i 8 glas eller silikonekageforme - Jeg plejer at hælde det igennem en sigte ned i glassene.
Sæt på køl. i mindst 4 timer.

Når hindbærne er tøet op, blandes de let med flormelis helst med gaffel så ikke at ødelægge alt for mange bær, lægges på lige inden servering.






















Ingen kommentarer:

Send en kommentar