Denne æggesild bliver altid lavet i min mands familie til jul og til påske, det er sådan en man glæder sig til. Man skal ikke være bange for kalorier, men til sammen giver det bare en rigtig lækker smag, og så godt med en god snaps.
1 glas krydder sild
9 hårdkogte æg
3 løg
1 stor tube mayonnaise
tørret ell. frisk dild
Skær silden i mundrette stykker og lad dem dryppe af på køkkenrulle, hak løgene i små tern. Pil æggene og del op i æggehvider og æggeblomme, hak begge dele i små tern.
Find et fad med lidt dybde frem, start med et lag mayonnaise - du læst rigtigt et godt lag. læg så sildene til rette i mayonnaisen, så skal der et lag mayonnaise ovenpå. Læg så en stribe hakket løg i midten og en stribe æggehvider i den ene side, samt æggeblommerne i den anden side. Pynt med tørret eller frisk dild.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar