Minder mig om ferie i Grækenland, hvor vi hver morgen fik serveret drænet yoghurt med honning og frisk frugt.
Græsk yoghurt 10 %
Flydende honning
Vanilje sukker
Rabarberkompot ( se opskrift på siden )
Knas
Bland yoghurt, honning og vanilje sukker sammen, smag det til, det må ikke blive for sødt.
Hvis det er til gæster så sprøjter jeg det i glas via en sprøjte pose, det fordeler sig pænere i glassene. Så en god klat rabarberkompot, og slut med knas.
Andre lækre kombinationer.:
Hindbær & lakrids sirup, hakkede nødder & æble terne vendt i lidt kanel. friske fersken tern & græskar kerner ja der er utallige muligheder.
Knas
Sæt en pande over, strø et let lag sukker på så det dækker panden, lad det smelte uden at brænde på. Tilsæt en stor smørklat, og rør det let rundt, jeg har valgt havregryn og de bliver så lige vendt godt rundt på panden. Læg til afkøling på bagepapir. Man kan også bruge mysli eller blandede hakkede nødder
Ingen kommentarer:
Send en kommentar