et stort bundt frisk grønkål
et granatæble
2 syrlige æbler
1 dl hasselnødder
Dressing.:
1 dl piskefløde
3 spsk sukker
5 spsk citronsaft
- Skyl grønkålen godt, og lad den dryppe af.
- hak nødderne groft og rist dem på en varm pande så de bliver sprøde, lad dem køle af
- pil alle de lækre kerner ud af granatæblet
- bland sukker og citronsaft i en skål, til sukkeret bliver opløst, tilsæt fløden og pisk lidt i det, tilføj halvdelen af granatæble kernerne og rør lidt igen med gaffel, så fløden får saft af kernerne og bliver lyserød.
- Skræl æblerne og skær i små tern
- hak nu grønkålen, ( jeg plejer at putte det i en stor frysepose og hælder så flødedressingen i posen, for så bliver det blandet rigtig godt rundt - kan sagtens ligge i posen et par timers tid i køleskabet.)
- Anret så grønkål med fløden på fad, tilføj æbler de hakkede nødder og resten af granatæblerne.
- Velbekommen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar