Smager bare dejligt, saftig indeni og sprød udenpå med overraskelse i, super nemt at lave både på grillen eller i ovn.
Jeg plejer at beregne en svinemørbrad til ca 3 personer, men det er jo alt efter om man er til meget kød eller ej. Opskriften er på en mørbra og så kan man jo bare doble op.
1 svinemørbrad
1/2 dl hakket persille
2 fed finthakket hvidløg
1 pakke bacon
pinde til at lukke med
Puds mørbraden godt af fra sener, læg derefter et dybt hele vejen - uden at skære igennem. lidt ligesom hvis den skulle skæres op til en kæmpe bøf.
Bland persille og hvidløg sammen og læg det i snittet. pres mørbraden sammen og pak den godt ind i bacon, jeg sætter pinde i så baconen ikke går op.
Grill den ved indirekte og med låg, vend den et par gange - så baconen bliver sprød. ca 15-20 min samlet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar