søndag den 1. februar 2015

Nutella muffin snegle

Dette er nok de bedste snegle vi nogle sinde har lavet, dejen er luftig og med masser af chokolade - hvis man altså godt kan lide chokolade.
Hvad er mere hyggeligt end hjemmebag i weekenden :-) eller til at tage med i skole


12 stk. snegle, ellers lav en dobbelt potion så der er til at tage med i skole. ( jeg havde bagt dobbelt potion og lavet 12 med nutella og 12 kanelsnegle.

25 g. gær
1/2 dl mælk
1 dl danskvand
25 g. smør
3 tsk sukker
1/2 tsk salt
500 g. mel
1/2 glas nutella

Lun mælken og smørret i en gryde, hæld det i en stor rører skål og tilsæt danskvandet - mærk efter det skal have lillefinger temperatur. 
Smuldre gæren i, og rør rundt så det opløses, tilsæt sukker og salt, samt melet ( hold lidt mele tilbage )
Når dejen er glat stilles den til hævning med et viskestykke over i 1 time.


Tænd ovnen varmluft på 200 grader
Når dejen er færdig med at hæve, Rulles den ud til en aflang firkant - smør nutella ud på hele firkanten og rul den sammen til en roulade. Skær den ud i 12 lige dele.



Smør en muffinform med lidt smør, og placer sneglene 


Bag dem i forvarmet ovn 200 grader i ca. 12 min.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar