lørdag den 12. april 2014

Blomkålssalat

Denne opskrift er også tyv stjålet, men fortjener også at blive delt - dog har jeg skiftet frisk koriander ud med frisk bladbladet persille. En rigtig god måde at spise blomkål på, og kan sagtens erstatte ris, pasta eller kartoflen på bordet.


1 blomkålshoved
saft af 2 lime - jeg brugte saft af 1 citron
1/2 dl olivenolie
salt
1 avokado
2 håndfulde frisk bladbladet persille - kan erstattes af koriander
2 håndfulde frisk mynte

Pil bladene af blomkålen og kasser dem. Riv blomkålen på den grove side af et rivejern. Vend blomkålen med limesaft og olivenolie og smag til med salt
Skær avokadoen i små tern, og hak persille og mynte fint, Vend det hele sammen - smag til igen og server straks evt. med de lækre kødboller i sød chilisauce



Vi syntes det smagte så godt, at vi sagtens kunne have lavet en dobbelt potion. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar