Det er også dejligt at man kan forberede det hele i forvejen, og så sammensætte når den skal nydes.
1 bakke blandet salat
1 pink lade æble
1 rødløg
1 dl græskarkerner
2 dl hindbær ( friske eller frosne som er tøet op )
1/2 dl oliven olie
1/2 tsk tørret chili
1/4 hyldeblomst eddike
en håndfuld bredbladet persille
en håndfuld mynte
et par kviste dild
salt
Skyld salaten godt, lad den dryppe af.
Skær løget i små tern, og hak persille, mynte og dild fint. Bland det i en skål med olien, chili og eddiken. Skær æblet i tynde både og en gang over, og læg dem i marinaden så de ikke bliver brune.
Rist græskarkernerne på en varm pande og drys dem med lidt groft salt, lad dem køle af.
Lige inden servering vendes salaten i dressingen og anrettes på et fad, hindbærrene fordeles og der drysses tilsidst med græskarkerner.
Server evt. som vist her med lækker laks i ovn, blomkålssalat og forårs salaten.
Velbekommen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar