lørdag den 20. september 2014

Hokkaido græskar m/chili

De ser så flotte ud når de ligger der i forretningerne, store buttede og i den lækreste orange farve, lidt synd at skære i dem - men de smager lækkert, er mættende og sunde.


1 Hokkaido 
1 dl græskar kerner
olivenolie
chili flager, groft salt
Cremefraiche, lidt citronsaft og hakket persille

-Skær hokkaidoen midt over, fjern kernehuset, skær skrællen af. og skær den derefter i både.
-Vend bådene i olie og stil dem i ildfast fad, drys med chili flager og groft salt
-Bag dem i forvarmet ovn 200 grader i 30 min.
-Rist imens græskarkernerne gyldne på en varm pande.
-Rør imens en kold dressing af cremefraiche, citronsaft og hakket persille.

Når de er bagt færdigt pyntes de med de stegte græskarkerner, server den kolde cremefraiche til.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar