torsdag den 17. oktober 2013

Limoncello

Der er gået citron i den herhjemme.
Denne citron likør smager af Italien, man får altid et lille glas Limoncello når man er ude og spise i Italien. Den skal nydes iskold.
Gå igang nu hvis den skal være klar til julen, eller som en fin hjemmelavet værtinde gave.



Limoncello.

10 citroner
1 liter vodka
1 liter vand
300 g. sukker

Vask citronerne, skræl skrællen af med en kartoffelskræller så der intet hvidt kommer med men kun skræl, læg alle citron skrællerne i et patent glas, pres saften af 1 citron i og hæld vodkaen over.
Så kommer tålmodigheden skal stå og trække i en uges tid


Så skal siruppen laves, vand og sukker skal smeltes sammen til en sirup ved svagt blus, må ikke koge.
si nu citronskallerne fra og hæld på rent glas sammen med siruppen.
Nu skal den stå yderligere 14 dages tid inden den skal på flasker.

Er en god hjemmelavet værtindegave. 
( billed lægges ind når det er kommet på flasker )

Ingen kommentarer:

Send en kommentar