7-dages kuren - FEDTFORBRÆNDENDE SUPPE

Så er vi i gang i det nye år, og efter alt med lækre mad man har indtaget - så trænger kroppen vist til en gang udrensning.
Jeg har et par gange før haft det rigtigt fint med suppekuren, det gælder jo bare om at gøre det ekstra lækkert med grønt og frugt.
Jeg syntes man bliver mæt, taber sig og ikke mindst så får kroppen det bare super godt. 
Samtidig så får jeg altid masser af ny energi af kuren, det må være alle de gode ting man spiser.
Jeg vil kalde den for en udrensnings kur, og her får i opskriften - den er skrevet direkte af efter papirer som jeg har fået - men så vil jeg give gode ideer til hvordan man kan lave det lækkert uden at blive træt af suppe, grønsager og frugt.(Denne diæt er oprindelig for overvægtige hjertepatienter, som skal tabe sig i vægt hurtigt som forberedelse til operation)

Denne diæt er hurtig og fedtforbrændende og hemmeligheden er, at du forbrænder flere kalorier end du indtager. Den vil rense din vil rense din krop for urenhederog give en følelse af velbehag.

Diæten koncentrere sig om en daglig indtagelse af en let tilberedelig FEDTFORBRÆNDENDE SUPPE lavet af grønsager og kraften fra kyllinger.

Den FEDTFORBRÆNDENDE SUPPE kan indtages på et hvilket som helst tidspunkt, hvis sult føles. Spis så meget af den som du ønsker og husk, at jo mere du spiser af denne suppe, jo mere vil du tabe i vægt.

FEDTFORBRÆNDENDE SUPPE
6 store løg
2 store grøn peber
1 stk. sellerihoved
1 stk. kålhoved
2 dåser hakkede tomater
2 kylling kraft terninger

Kan, om ønsket, krydres med salt, peber, karry, persille eller stærkt krydderi - Her vil jeg anbefale at man kun krydder det man spiser og ikke hele suppen - meget godt med lidt variant.

Skær grønsagerne i små - mellemstore stykker og læg dem i en stor gryde sammen med tomaterne g kylling kraftterningerne. Tildæk med vand. Lad det koge i 10 minutter og skru derefter ned for armen og lad det simre, indtil det er færdigt.

Sæt det i køleskab for at køle det korrekt ned.

Suppen kan spises på ethvert tidspunkt du føler dig sulten. Spis så meget du vil, og når du vil, gennem dagen, da indtagelse af denne suppe faktisk forbrænder kalorier. Jo mere du spiser, jo mere vil du tabe dig.

Der er imidlertid nogle helt klare ting, som skal overholdes:

For det første: Ingen alkohol da det indvirker direkte på forbrændingen af det fedt du har i kroppen. Vent i mindst 24 timer efter at du har indtaget alkohol, før du starter diæten.

For det andet: Ingen kulsyreholdige sodavand, inkluderede dansk vand og andre kalorielette sodavand. Drik kun vand, usødet te, kaffe uden sukker og fløde, usødet frugtjuice og skummetmælk.

For det tredje: Ikke noget mad, der er tilberedt i olie, smør eller andre fedtstoffer: ikke noget brød eller andre produkter indeholdende mel, sukker eller sødemidler af nogen art. Steak (et stykke oksefilet el. lign.) kan erstattes med kylling, så længe man sørger for, at den er kogt eller tilberedt i ovn (grillet) og skindet er fjernet. du kan også erstatte en af Steak-dagene med fisk (dampet ) Jeg personligt har skiftet steak ud med hakket oksekød, så længe kødet er super magert = lille fedt %.

1. dag. 
Spis kun den FEDTFORBRÆNDENDE SUPPE OG FRUGTER. Du kan spise alle slagt frugter på nær bananer. Honningmeloner og vandmeloner har et lavere kalorieindhold end de fleste andre frugter og især anbefalet. HUSK drik kun frugtjuice eller vand.

2. dag.
En dag med kun FEDTFORBRÆNDENDE SUPPE OG GRØNSAGER. Spis grønsagerne rå, dampet, grydestegt i kraften fra suppen, men tilbered uden brug af smør eller lignende. Spis fortrinsvist salat af enhver art, men undgå grønærter, bønner og majs. Spis grønsagerne sammen med suppen.
Til aftensmaden : Beløn dig selv med en stor bagt kartoffel ( med lidt smør eller olivenolie, hvis ønskes) Spis ingen frugter denne dag.

3. dag.
Dagen i dag er en kombination af de to første dage. Spis al den FEDTFORBRÆNDENDE SUPPE, GRØNSAGER OG FRUGT (på nær bananer) du vil. IKKE nogen bagt kartoffel idag. Drik masser af vand.

Fremskridt efter 3 dage:
Hvis du har spist i henhold til ovenstående de sidste 3 dage, og ikke har snydt, vil du for nuværende have tabt dig mellem 2 og 3 kg.

4. dag.
Spis kun FEDTFORBRÆNDENDE SUPPE OG BANANER, og drik skummet=mælk og vand
Du kan spise op til 3 bananer, drikke 2 glas skummetmælk og så meget vand du vil. Spis så meget suppe du vil. Bananer har et højt kalorie- og kulhydratindhold og calcium for at erstatte længslen efter søde sager.

5. dag.
I dag er STEAK OG TOMAT dag, du må spise op til 350 gram rent kød, og op til 6 friske tomater. Prøv om muligt at drikke 8 glas vand for at skylle urinsyren ud af kroppen. Spis den FEDTFORBRÆNDENDE SUPPE mindst en gang i dagen løb.

6. dag.
En dag mere med STEAK MEN MED GRØNSAGER. Spis alt det rene kød og grønsager du vil idag, dog grønærter, bønner, majs og ingen kartofler. Spis også den FEDTFORBRÆNDENDE SUPPE mindst en gang i dagens løb.

7. dag.
Spis idag kun BRUNE NATUR IS, USØDET FRUGTJUICE OG GRØNSAGER. Spis så meget du kan. Vær sikker på at indtage den FEDTFORBRÆNDENDE SUPPE mindst en gang, det er jo den som gør det hele.

Fremskridt efter 7 dage:
Efter afslutningen af den 7. dag, hvis du ikke har snydt, vil du nu have tabt dig mellem 4,5 og 8 kg. Hvis du har tabt dig mere end 7 kg, så afhold dig fra diæten i 2 fulde døgn, før du måske har lyst at starte forfra. diæten kan bruges s ofte du vil. Faktisk vil den rense din krop for alle urenheder og give dig en følelse af velbehag som aldrig før.

Dette er skrevet lige efter de papirer jeg har på diæten. Mine egne forslag vil jeg komme med på bloggen når jeg gør igang med udrensningen som jeg hellere vil kalde denne diæt. :-)

Egne erfaringer


Når jeg har lavet suppen, så lader jeg din blive kold.
Bagefter så blender jeg det hele, jeg kan ikke tygge mig igennem kål - og af erfaring så syntes jeg det er nemmere at tage et stort glas og drikke, minder lidt om en god grønsags juice. Når jeg har blendet det hele så hælder jeg det på en stor karaffel, sætter låg på og i køleren. Resten opbevarer jeg på køl i  en stor 
plastik beholder med låg.Hver morgen eller når sulten melder sig  så tager jeg et stort glas juice, tilsæt om du ønsker salt - peber og det er også godt med sellerisalt.

Husk at køb godt ind af frugt og grønsager, så der er noget lækkert om aftenen når du har lyst til alt muligt andet.Lav en lækker skål frugt når sulten melder sig, feks. appelsin/rød grape. 
eller skær grønsager i stave feks. broccoli, blomkål, bladselleri, gulerødder og agurk - server om aften  dyp evt. i lidt soja.Bare lidt billed inspiration :-)


Eller en lækker salat/råkost - brug al det som er grønt i køleskabet og hak det enten i meget små stykker eller riv det som billed nedenunder så det udgør en råkost.

Smager skønt og mætter - Husk også at bruge masser af friske urter, lækkert at blande i salaten og det er med til at give god smag.Salat er super nemt at have med i madpakken.


Torsdag er en hård dag, da det kun er suppe - banan og mælk

TIP:
En god ide torsdag er at stege en god hakkebøf som kan tages med fredag i madpakken med et par tomater.Aftensmad,
Suppe kan godt blive kedeligt, men jeg piftede den lidt op og blendede tomatpure i suppen. stillede den, så den blev helt kold og så toppede med fint hakket grønsager.

Det er godt at få så meget suppe som muligt.Noget lidt lækkert, de dage man må få frugt syntes jeg er de bedste. Om aften så blendede jeg frosne hindbær/jordbær med lidt appelsin juice - så var der jo næsten is....ymmmm3 kommentarer:

 1. I er velkommen til at skrive hvis i har nogle spørgsmål :-)

  SvarSlet
 2. Ved du noget om, hvorfor man ikke må drikke danskvand? Jeg plejer at drikke en del danskvand, da jeg har det lidt svært med alm. postevand. Bruset gør det meget nemmere for mig at få ned.
  Mvh. Marlene

  SvarSlet
 3. Hej Marlene,
  Det er en rigtig gammel opskrift/kur - Jeg har være inde og google det lidt, da jeg faktisk ikke rigtig vidste det, men gerne ville give dig et svar. Det jeg har kunne læse mig frem til er at nogle mener at kulsyren kan give mere sult, samt at man vil føle sig mere oppustet.
  Eller kan du altså få postevand til at smage bedre ved at tage en stor karaffel, fylde op med vand. Lad 10-15 hindbær evt. lidt mynte hygge sig i vandet 1 dags tid i køleskabet, sig det og det er vand med lidt hindbær smag.
  Mvh Sabrina

  SvarSlet