fredag den 13. december 2013

Chili sovs

Når vi en gang imellem får en kebab, så skal vi alle have chili sovs på. Tænkte det kunne være fedt bare altid at have i køleskabet. Så her er min chili sovs - den bliver hottere for hver dag


2 friske røde chili
1 dåse tomat pure
1 1/2 dl rapsolie eller chili olie ( se opskrift på chili olie under september 2013 )

Hak chili fint, tilsæt tomat pure og olie og rør godt rundt, opbevar i patentglas.

3 kommentarer:

  1. Den ser lækker ud men chilli kan jo både være skøn stærk og uspiselig stærk.
    Er det bare de små almindelige supermarkeds frisk chilli du bruger? Og tomatpureen en lille ' 2 kroners' dåse?

    SvarSlet
  2. Den ser lækker ud men chilli kan jo både være skøn stærk og uspiselig stærk.
    Er det bare de små almindelige supermarkeds frisk chilli du bruger? Og tomatpureen en lille ' 2 kroners' dåse?

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Birgitte, undskyld det sene svar, men det er de almindelige supermarkeds chili som bliver brugt, og friske - og en tomatpure som du nævner. den bliver stærkere efter at have trukket et par dage.
      God fornøjelse

      Slet