lørdag den 12. april 2014

Kødboller m/ sød chilisauce

Disse kødboller smager bare for godt, de er desværre ikke nogle som jeg selv har fundet på, men tyv stjålet efter jeg så Go på tv3 hvor Louisa Lorang lavede dem. Men jeg syntes de fortjener at blive delt videre, nogle gange kan man jo godt se noget også tænke gu ved om det smage godt. Men det gør disse, samt de er nemme at lave. Server dem med en god lækker sprød salat og hvad du lige lyster.






Rigeligt til 4 personer, og madpakken

800 g hakket svinekød
4 spsk fiskesauce
2 spsk. revet løg
4 spsk mel
2 æg
lidt tørret koriander
lidt olie til stegning

6-8 spsk sød chilisauce
2 spsk sesamfrø

Rør kødet med fiskesaucen, løg, æg, mel og koriander. Form farsen til kødboller og steg dem i olie på en varm pande i 5-7 minutter, eller til de er gennemtilberedt. Husk at vend dem indimellem så de bibeholder den runde form.
Vend dem med sød chilisauce og drys dem straks med sesamfrø lige inden servering


Ingen kommentarer:

Send en kommentar