lørdag den 20. september 2014

Figensalat m/stegte blommer, pharmaskinke og soja stegte mandler YMMMMMMMMM


Det er nok en af mine ynglings salater allerede, med alt det gode og mere til.
Enkel at lave og smager hele tiden af noget nyt.


1 bakke blandet salat
3 faste blommer
3 solmodne figner
1 dl mandler
1 dl soja
1 pakke parmaskinke
lidt olivenolie til stegning af parmaskinken

Lav alle delen hver for sig, og saml salaten lige inden den skal nydes.

-Skyl salaten godt, og lad den dryppe hel tør
-Steg parmaskinken sprød på varm pande med lidt olivenolie, lad den køle af på køkkenrulle
-Brug gerne samme varme pande til at stege blommerne på, skær blommerne i små både og steg dem søde.
-Når blommerne er kommet af panden, hældes soja på, og mandlerne vendes rundt i sojaen, det er vigtigt ikke at se væk fra dem, da sojaen ikke må brænde på, men skal lægge sig som et lag på mandlerne, vend hele tiden mandlerne. Når der ikke er mere soja på panden skal de af og lægges på et stykke bagepapir for ikke at klistre sammen.
-Vask figenerne og skær dem i små både, man kan sagtens spise skrallen.

Så er det hele klart til den lækreste salat.


Anret salaten på et fad, riv parmaskinen i mindre stykker og fordel den over salaten, pynt med blommerne og figen bådene og slut af med de soja stegte mandler.

Velbekomme


Ingen kommentarer:

Send en kommentar