søndag den 15. februar 2015

Humus med persille

Der er ikke noget bedre at dyppe brødet i end humus, tror virkelig der er mange forskellige variationer. Jeg har valgt at lave denne med masser af persille, syntes det får sådan en flot farve. 
Humus minder mig bare sådan om udlandet, og hvem elsker ikke at rejse :-)


Normalt når jeg laver humus så opbløder jeg kikærterne og det hele, men når man har en  travl hverdag - så må man godt snyde og bruge kikærter på dåse.

Humus.:

1 dåse kogte kikærter
stor bundt bredbladet persille
stødt koriander
sesamfrø
chili sovs
chili olie, eller en god olivenolie
1/2 citron
salt og peber

 

Hæld væden fra kikærterne, vask og hak persillen groft der kan sagtens komme stænger med, put kikærter og persille i en blender, tilsæt saften fra 1/2 citron, 1 dl olie, 2 spsk sesamfrø, 1 spsk koriander og lidt chili sovs. Blend det hele sammen - hvis den er for tykt tilsættes lidt mere olie ad gangen, men pas på den ikke bliver for tynd. 
Smag den til med salt og peber og evt. lidt mere chili.

Er super god til madbrød

Ingen kommentarer:

Send en kommentar