søndag den 15. februar 2015

Spinatsalat m/pasta & kylling

Jeg er helt til salater, men min familie syntes ikke altid at man bare kan spise salat til aftensmad - det er for grønt og mætter ikke. De vil have kød på bordet.
Denne salat er tilpasset så den mætter og man næsten ikke kan smage spinaten.
Server den med det gode madbrød og en god humus til. Se opskrift


halvpakke frisk spinat
1 bakke bacon
2 kyllingbryster
2 bøf tomater
1 rødløg
en god potion farvet pasta skruer

Kog pastaen al´dente og vask spinaten grundigt i koldt vand, lad spinaten duppe af en sigte. 
Steg baconen sprødt - og lad den køle af. Steg kylling brysterne og lad dem køle lidt.
Skær løg i små tern og tomaterne i store stykker. Og bland så spinat, pasta, løg og tomaterne sammen. Skær kylling brysterne i strimler og bland dem med i salaten, kyllingen må gerne være lidt lun. Pynt med bacon. 
Server med det gode madbrød og en god humus eller anden lækker dressing.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar