2 ds. flåede tomater
1 lille ds. tomatpure
2 løg
2 fed hvidløg
2 tsk paprika
evt. lidt chili hvis man er til det hotte :-)
salt og peber
smør til stegning
1 1/2 dl piskefløde
Tilbehør, ris og stegte grønsager
Tænd oven på 200 grader, find stegepanden frem og giv den en god klat smør, lad smørret blive gyldent og brun koteletterne af ca 1 min. på hver side, tag dem af panden og læg dem i ovnfast fad, drys med salt og peber.
skær løg og hvidløg i små tern og brun dem af i en gryde med lidt smør, tilsæt paprika, de flåede tomater og tomatpureen og lad det lige varme op, tag gryden af varmen og blend det hele til en tyk sovse med stavblenderen, tilsæt fløden.
Hæld det nu over koteletteterne og stil fadet i oven i ca 25 min.
Imens laves tilbehør, ris og stegte grønsager - dejlig nem mad
Ser meget lækker, altid at glæde har denne form for opskrift. Elsker at gøre det og smage denne opskrift.
SvarSletHilsen
Bindia
Indisk Restaurant