fredag den 13. september 2013

Chilimayo med sprøde kartofler


Alle kan lave sprøde kartoffel både, her er det dippen som gør den store forskel, og den er god og nem at lave. Mange når de får den herhjemme tror jeg har snittet og hakket men nej.......det skal jo være nemt og hurtigt.

Mine: minder mig om en god veninde og vores tur på burger restaurant. Hvor denne dressing var i burgeren, og vi bare måtte vide hvad der var i. vi blev faktisk også noget overrasket over at det bare var det....







Chilimayo :-)

5 store spsk. miracle whip
3 store spsk. sweet chili sauce

blandet godt sammen og stilles på køl, mens kartoflerne laves.










Sprøde kartoffel både

6 bage kartofler, skrubbes rene, skæres i både og jeg plejer at putte i stor frysepose. 
tilsæt en ordentlig sjat chili olie (du ved den hjemmelavet) 1 spsk tørret timian og godt med groft salt.
Ryst posen godt og læg ud på bagepapir i bradepande. 180 grader ca 30-45 min til de er sprøde og møre. server dem varme med ekstra salt og chilimayo.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar