onsdag den 4. september 2013

Kylling i kokos m/lime, chili, tomat og nødder






Mange cherry tomater i køkkenhaven??
Det havde jeg, men med denne ret fik jeg hurtigt ryddet ud i dem, og det tog ingen tid at lave. Sæt risene over inden du går igang, så er det færdigt samtidig.


4 stk. store kylling bryster
ca. 2 bakker cherry tomater
1 lime
1 frisk chili
1 tsk. tørret chili
1 ds. kokos mælk
1/4 dl fiske sauce
2 dl. cashewnødder
1 dl. frisk hakket persille


Fjern de fleste kerner i chilien, og hak den fint. skær kyllingen ud i mundrette stykker og steg dem lidt på panden, tilsæt den friske og tørret chili og steg lidt mere. skær lime over og pres det over kyllingen, husk vend det hele lidt rundt. Så er det tid til at tomaterne kommer i. Rør lidt rundt så tomaterne får varmen fra bunden af panden. tilsæt fiske sauce og kokos. smag til med salt og peber - hvis du syntes at det er blevet lidt for stærkt så tilsæt lidt sukker.



Jeg serverede det med kogte basmatiris som lige inden de var færdige fik en god klat smør ned til sig, syntes det giver en god smag. 
Pyntede det med frisk hakket bredbladet persille og masser af cashewnødder.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar