lørdag den 9. november 2013

Halloween kage

Grøn halloween kage, pyntet som kirkegård. Den blev taget rigtigt godt imod til halloween fest i min datters klasse.Grøn kage

350 g smør/margarine
250 g sukker
400 g mel
3 dl mælk
3 æg
3 tsk bagepulver
3 tsk vanillesukker
grøn frugtfarve

Pynt:
3 dl flormelis
3 spsk kakao
100 g hvid chokoladePisk smør/margarine godt med sukkeret, til det bliver hvidt og luftigt, tilsæt æggene et ad gangen, pisk godt mellen hvert æg. Bland bagepulver med mel og vanillesukker, rør melblandingen i med skiftevis med mælken. og tilsæt så den grønne frugtfarve til den har den helt rigtige grønne farve.
Beklæd en lille bradepande med bagepapir og dom dejen i. 

Sæt i en forvarmet ovn ved 175 grader ikke varmluft, bag i 30-40 min. Tjek ved at stik i dejen med en tandstik/spyd om den er klar, den skal kunne slippe og uden dej på.
Så skal den køle af på bagerist.Smelt den hvide chokolade over vandbad, og put i spøjtepose eller plastikpose og lav et meget lille hul, læg bagepapir på et spækbræt og tegn så med den hvide chokolade de små kors.

Bland flormelis og kakao pulver, tilsæt en smule vand ad gangen til du får en lækker klar glasur.

Når kagen er helt kold kan kagen pyntes, start med glasuren og inden den er stivnet stikkes de små kors ned så de kommer til at stå fast, jeg brugte enden af en ske til lige at lave et lille hul i dejen inden. Ellers kan det jo reddes med lidt extra glasur.

Pynt evt. med dødninge hoveder eller har du små skelletter kunne det jo være sjovt om de kom op ved korsene.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar