onsdag den 16. oktober 2013

Laksetatar med stærk miso dip

Denne Laksetatar er bare sådan et godt minde fra sticks and sushi, den er blød og alligevel med masser af bid.
Server med Edamame bønner til eller godt brød.



til 4 personer. 


  • 6 stk friske lakse bøffer , eller et stort stykke laks, det anbefales at laksen har været frosset ned, inden anvendelse. Så skal skin og det mørke skæres væk. så det er rent lyserød kød.
  • 4 spsk stærk miso dip, se opskrift på bloggen
  • 4 spsk revet ingefær
  • 8 spsk meget fint hakket rødløg
  • 8 spsk meget fint hakket purløg
Så skal der hakkes......laksen skal hakkes meget fint. og formes som 4 stk lakse bøffer
               
                                                          
Riv ingefæren og hak løg og purløg.




Så skal der først en spsk stærk miso dip på, så en spsk ingefær på hver bøf, så 2 spsk hakket løg på og tilsidst fordel purløget. det smager fløjes blødt med bid og lidt stærkt. ymmm.





1 kommentar:

  1. Har lavet det, smagte virkeligt lækkert
    Tak for god opskrift.

    SvarSlet